Pizza        (2 / 7)



Pizza z cukinią i szpinakowym pesto

Pyszna i lekka letnia pizza, tym razem bez klasycznego sosu pomidorowego.

Składniki

Ciasto

  • 300 g mąki pszennej chlebowej
  • 1 łyżeczka soli
  • 160 ml wody
  • 15 g świeżych drożdży
  • 4 łyżki oliwy z oliwek

Wierzch pizzy

  • 2 okrągłe żółte cukinie
  • 100 g startego żółtego sera
  • 3 łyżki pesto szpinakowego
  • świeże oregano
  • oliwa z oliwek

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×