Komentarze: 0

Dzieje się

Nowe menu sezonowe w Biosfeerze

Miasto: Warszawa mokotów

Dynia z Bombaju – zupa krem z dyni z dodatkiem curry i natki pietruszki – 13 zł

Dynia z kokosem – zupa krem z dyni z dodatkiem mleka kokosowego oraz czarnego sezamu, skropiona oliwą truflową – 13zł

Palce lizać! – pierogi z nadzieniem z dyni, cebulki oraz parmezanu, podawane z cebulką podsmażaną na maśle oraz świeżą szałwią – 27 zł

Zdrowy zawrót głowy – sałatka z grillowaną dynią, czarną soczewicą, serem kozim, orzeszkami pinii oraz dressingiem balsamicznym – 29zł

Placek dyniowy po zbójnicku – duży placek z dyni i ziemniaków z farszem z pieczarek, papryki, cebuli, pomidorów i czosnku, podawany z sałatką skropioną sosem winegret – 33 zł

dynie
dodano 11 lat temu
 
 

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×