Wielkanocne Mazurki        (4 / 8)



Mazurek czekoladowo-różany na chlebie razowym

Mazurek czekoladowo-różany w stylu retro – na spodzie z chleba razowego. Pyszny, aromatyczny, wyjątkowy.

Składniki

Na spód

  • 1 kubek czekolady startej
  • 1 kubek cukru
  • 1/3 kubków migdałów
  • 1 1/2 kubka przesianej mąki z chleba razowego
  • 2 kubki jaj

Na pomadę czekoladowo-różaną

  • 3 łyżki wody różanej
  • 85 g gorzkiej czekolady
  • 125 ml śmietanki kremówki
  • 1 kandyzowane płatki róż do przybrania

Logowanie

yNie masz konta? zarejestruj się

 

Hasło zostanie przesłane na podany adres e-mail po zakończeniu rejestracji

Klikając poniższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

Zaloguj się lub zarejestruj za pośrednictwem serwisów społecznościowych

Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".

×

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Twoje ulubione potrawy, informacje o składnikach, inspiracje i artykuły wprost na Twoj e-mail:

×

Znajdź przepis

Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.

×