3 profesjonalne noże Schulte–Ufer (nóż uniwersalny 12 cm, nóż do obierania 8 cm, mały nóż Santoku 13 cm) + mix 4 produktów Barilla.
2 profesjonalne noże Schulte–Ufer (nóż uniwersalny 12 cm, nóż do obierania 8 cm) + mix 3 produktów Barilla.
1 profesjonalny noże Schulte–Ufer (nóż uniwersalny 12 cm) + mix 3 produktów Barilla
1 Nalewka Staropolska Majewski + mix 2 produktów Barilla
Liczymy na Wasze kreatywne podejście do tematu “Smak Warszawy”, macie pełne pole do popisu. Przepisy, które przygotujecie mogą być słone lub słodkie, mogą być przekąską, zupą, daniem głównym lub deserem. Wasze propozycje mogą być wzorowane na daniach już znanych lub mogą być całkiem nowatorskie. Dodanie w opisie przepisu kilku zdań wyjaśniających dlaczego dany przepis jest “Smakiem Warszawy” będzie dodatkowym atutem i może pomóc jury w podjęciu decyzji. Opis nie musi być długi, wystarczą dwa zdania
Jury w składzie:
Robert Sowa, polski kucharz, felietonista, autor książek kulinarnych; Barbara Tekieli, dyrektor Stołecznego Biura Turystyki; Waldemar Piórek, prezes Warszawskiej Izby Przedsiębiorców, pomysłodawca akcji rekomendującej warszawskie restauracje ,,Warszawa od kuchni” oraz Julita Strzałkowska prowadząca portal wrzacakuchnia.pl
Wystarczy:
1. Zarejestrować się
2. Dodać przepis lub przepisy
Nagrody ufundowała Warszawska Izba Przedsiębiorców
ZGŁASZANIE PRZEPISÓW: 03 – 27.02.2014
OGŁOSZENIE FINALISTÓW: 28.02.2014
GOTOWANIE I PRÓBOWANIE PRZEPISÓW FINALISTÓW (SESJA): 01 – 03.03.2014
OGŁOSZENIE WYNIKÓW: 04.03.2014
Klikając powyższy przycisk, potwierdzasz zapoznanie się i zgodę z regulaminem, polityką prywatności, zgodą na przetwarzanie danych osobowych, zgodą na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną oraz politykę plików "cookies".
Sałaty, makarony, dania główne, słodkości.
Na Wrzącej Kuchni znajdziesz wiele sprawdzonych i oryginalnych przepisów. Skorzystaj z wyszukiwarki aby znaleźć cos dla siebie.